ANADOLU TEKNİK LİSE

Beylikdüzü Okullarında Anadolu Teknik Program uygulanmaktadır. Bu Programda 11. ve 12. Sınıflarda Anadolu Liseleri seviyesinde Fizik 4 saat/Hafta, Kimya 4 Saat/Hafta ve Matematik 6 Saat/ Hafta olarak vermektedir.

Yani Anadolu Lisesi ve Meslek Lisesi eğitimini bir arada verilmektedir.

Ücretsiz Meslek Liselerinde ise Anadolu Meslek Program sebebi ile 11. ve 12. Sınıflarında Fizik, Kimya ve Matematik dersleri verilmediğinden üniversite kazanma olasılıkları çok çok düşüktür.

Beylikdüzü Okulları size istediğiniz üniversitenin istediğiniz bölümüne gitme avantajı sağlamaktadır. Yani Üniversiteye hazırlarken aynı zamanda ( Mekatronik – Biyomedikal – Makine ve İnşaat) gibi çağın meslekleri sahibi de yapmaktadır.

Uygulanan Program farkı nedeniyle ;

ANADOLU LİSESİ, MESLEK LİSESİ, ÜCRETSİZ MESLEK LİSELERİ ve ÖZEL OKULLARDAN DAHA AVANTAJLIDIR