Mükemmellik ve yenilikten ilham alındı

Çok çeşitli yüksek kaliteli öğretim ve müfredata uygun etkinlikler sunuyoruz.

Biyomedikal Bölümü

Hastalıklar için tedaviler keşfetmek veya toplumlara sağlıklı yaşam tarzı seçimleri öğretmek olacağı, bugünün biyomedikal bilim uzmanları dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için büyük zorluklarla mücadele ediyor.

Beylikdüzü Okulları Biyomedikal öğrencileri gerçek dünyadaki zorlukları üstleniyorlar ve bunu liseden mezun olmadan önce yapıyorlar. Profesyoneller tarafından hastanelerde ve laboratuvarlarda kullanılan aynı araçlarla çalışan öğrenciler, zorlayıcı, uygulamalı faaliyetlerde bulunurlar ve sorunlara çözüm bulmak için birlikte çalışırlar. Öğrenciler, lise ve yaşamlarının geri kalanında kullanacakları talep edilen bilgi ve becerileri derslerden alırlar.

Mekatronik Bölümü

Mekatronik bölümleri dünyadaki en iyi mühendislik okullarından sayılmaktadır. Öğrencilere, bilgisayar kontrollü elektromekanik sistemlerin nasıl tasarlanıp işletileceğini öğretmektedir. Mekatronik uzmanları, endüstriyel sorunlara sürdürülebilir çözümler geliştirir ve makineleri yeniler. Mekatronik kariyer uzmanları, teknoloji, iletişim endüstrisini ve tıbbi ekipmanları geliştirmektedir.

Türkiye olarak Mekatronik alanında dışa bağımlı kalmamak adına eksik gördüğümüz bu açığı kapatmak adına Beylikdüzü okulları olarak Mekatronik bölümünü bünyemize alarak gelecek nesiller yetiştiriyoruz.

Makine Bölümü

Makine Bölümü, Sistemleri ve Kontrolündeki alanlar için Bilim Ustaları yetiştirir. Öğrencilere hem endüstride hem de Akademi’de kariyer için sağlam bir temel ve farklı endüstri alanlarında hem araştırma hem de geliştirme için gerekli becerileri öğretir.

Almanya her zaman mühendislikle eş anlamlı olmuştur. Teknik üniversiteleri, pratik ve sürükleyici stajları ve belki de en önemlisi, mühendislik becerileri alanında.

Beylikdüzü Okulları olarak mühendislik deyince artık Türkiye ile eş anlamlı olması adına ve kültürümüze, ekonomimize yön verecek sağlam nesiller yetiştirmekteyiz.

İnşaat Bölümü

Şimdi Beylikdüzü Okullarında Eğitime Katılan 1000’den Fazla Öğrenciye Katılın

Kariyerinizi Geliştirmek İçin Beylikdüzü Okullarının Bir Parçası Olun.